logo

9750 E

Navržena pro nejvyšší flexibilitu značení dosledovatelných kódů na vodiče, kabely, trubky a to díky jedinečnému hybridnímu inkoustovému okruhu.

Kontaktujte nás
9750 E.png
question

Vaše výzvy?

Potřebujete spolehlivou kontinuální inkoustovou tiskárnu (CIJ), která zajistí shodu s předpisy a sledovatelnost při tisku složitých kódů, které musí odolat náročným podmínkám během výroby.

Můžete používat jak standardní, tak pigmentové inkousty. Abyste mohli značit dvěma typy inkoustů, potřebovali jste dvě různé tiskárny, s odlišnými požadavky na údržbu a jinými náhradními díly.

Při značení kabelů při vysokých rychlostech může docházet k tomu, že se vaše kódy natahují v bodech podél cívky.

Jakákoli průmyslová kontinuální inkoustová tiskárna, kterou používáte pro značení kabelů, vodičů, trubek atd., musí poskytovat spolehlivou efektivitu, vysokou úroveň udržitelnosti a optimalizované celkové náklady na vlastnictví (TCO). Měla by zároveň přinášet flexibilitu pro značení velkého množství extrudovaných materiálů v různých barvách a zároveň umožňovat snadné každodenní operace ve stále více digitalizovaném světě.

check

Naše Řešení

Markem-Imaje řada 9750 E jsou tiskárny vyvinuté pro značení v kabelovém průmyslu, které přinášejí technologická vylepšení pro maximalizaci doby provozuschopnosti, snížení potřeby údržby a zjednodušení každodenního provozu. Tato řada poskytuje čitelné, přizpůsobitelné a dosledovatelné značení včetně komínového písma a DIN.

Proces Intelli’Design® a MEK-free inkousty, umožňuji standardně snížit spotřebu a emise VOC (těkavé organické sloučeniny) až o 40-60%.Markem Imaje 9750E je jednou z prvních tiskáren na trhu, která přináší možnost snížení emisí VOC a spotřeby až o 35% u inkoustů na bázi MEK.

Revoluční tiskárna 9750 E+ je první tiskárnou, která dokáže používat jak standardní tak pigmentové inkousty, čímž usnadňuje správu spotřebního materiálu nad instalovanými tiskárnami.

Vylepšený systém Jet Speed Control v modelu 9750 Ew+ poskytuje vysokorychlostní tisk při zachování vysoké kvality značení, a to i na vodiče o průměru 2 mm při rychlostech 1.000m/min.

thumbs-up

Klíčové výhody

Řada Markem Imaje 9750 E je speciálně vyvinuta pro značení extruze zároveň vám poskytuje nejekologičtější řešení kódování na trhu a jednu z nejvyšších dob provozuschopnosti.

Kromě nejdelších servisních intervalů a bezkonkurenčního snížení VOC, nákladově efektivní technologie Intelli’Swap®, zefektivňuje údržbu na vyměnitelné moduly.

Tiskárna jako jediná na trhu disponuje 24-pinovým rozhraním, které lze snadno konfigurovat pro více jak 70 signálu dostupných pro provoz linek.

Speciálně vyvinuté portfolio Intelli’Ink zajišťuje optimální výkon zařízení a flexibilitu při kódování různých obalových materiálů. Systém automatického čištění ve spojení s technologií Intelli’Jet poskytuje vždy čisté, bezproblémové starty tiskárny a kvalitní kódy.

V rámci řady 9750 E je k dispozici model 9750 E+, který dokáže používat jak standardní, tak pigmentové inkousty. Díky této vlastnosti můžete používat jeden model tiskárny pro různé aplikace.

Pokročilá CIJ tisková hlava Markem Imaje 9750 Ew+ minimalizuje roztažení kódů na vodičích a optických vláknech.

tachometer-fastest

Rychlost

Střední

Rychlá

industry

Průmyslová Odvětví

Elektronika

Extruze

atom-alt

Typy Materiálů

Napájecí kabely

Elektrická zařízení

Elektrické dráty

Měděné kabely

Kabely

Kontaktujte nás

Další řešení

9450E_1300_w.jpg

Produkt / Inkoustové tiskárny malých znaků CIJ

9450 E

Navržena speciálně pro kabelový průmysl, 9450 E optimalizuje celkové náklady na vlastnictví (TCO) a nabízí široké portfolio speciálních inkoustů.

Stáhnout PDF

arrow-to-bottom
__9750.jpg

Produkt / Inkoustové tiskárny malých znaků CIJ

9750

Navržena pro aplikace se středním až vysokým zatížením, 9750 se snadno používá, přispívá k udržitelnosti a přináší výhody díky digitalizaci.

Stáhnout PDF

arrow-to-bottom
9450S_1300_w.jpg

Produkt / Inkoustové tiskárny malých znaků CIJ

9450 S

Navržena pro nápojový průmysl, 9450 S pomáhá zabezpečit integritu a vysledovatelnost nápojů a zároveň optimalizuje celkové náklady na vlastnictví (TCO).

Stáhnout PDF

arrow-to-bottom